Multimedia

 • Editors d'imatges en línia
 1. http://pixlr.com/editor/ Pixlr és un potentíssim editor d'imatges al núvol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat. 

 • Editors de so en línia
 1. http://www.aviary.com/online/audio-editor Myna és un editor d'audio completament en línia i gratuït. Permet mesclar música i clips d'audio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instrument. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés.


 • Presentacions en línia
 1.  http://www.slideshare.com Slideshare és un servei de publicació de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-les al núvol.
Web 2.0
View more presentations from josesaurabadia


 • Editar vídeo en línia
 1. http:// www.pixorial.com Pixorial Podem importar vídeos, afegir transicions, canviar formats i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de Facebook, és compatible amb diferents formats: AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, DV, RM y WMV. A més podem donar al vídeo efectes bàsics, retallar escenes i, en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat
 
 • Convertidor de mapa de bits a vectorials en línia
 1. http://vectormagic.com/  Vectormagic Eina 2.0 que permet convertir imatges en formats de mapa de bits (JPG, GIF, PNG, ...) a arxius amb format de gràfics vectorials (EPS, SVG, ...)
 

1 comentario:

 1. Sobra el text a sobre i a sota del vídeo de l'Slideshare. La lletra d'aquesta referència no té la mida correcta. Sobren algunes línies en blanc.

  ResponderEliminar